Neredeyse kimsenin gelmeyeceğinden emindir. Sadece bir kişinin gelmesi bile onu şaşırtmıştır. Şarkının sonuna kadar dinler. Kendini ritim tutarken bulunca biraz şaşırır. En sonunda şarkı biter. "Tebrik ederim. Alındın."
Kim_oldugumu_bilirsin_sen Bölüm Moderatörü
-Tek bir kişi yetmezmiş gibi bir de iki kişi mi? Aman tanrım bu öğrenciler itibarlarını hiç mi umursamıyor? Ah. Bu kadarı umutlarımın da ötesinde. İki kişi ha? Ben kimse gelmez diye bekliyordum- diye geçirir içinden. Bir yandan da şarkıyı hayranlıkla dinliyordur. Bir aptal bile bunun uzun zamandır yapılan provalar sonucu bu kadar harika söylendiğini anlayabilirdi. Kız gerçekten çok iyiydi. Nihayet kız son notayı da haykırınca gülümsemesine engel olamadı. "Tebrik ederim. Çok iyiydin. Kulübe hoş geldin."
SomeLikeItGlee Bölüm Moderatörü
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 23/08/12 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
Merhaba ben Casey Chandler, beni tanımıyorsunuz, çünkü okula bu sene kayıt oldum.İkinci sınıfım.Yumuşak sesime neden bu şarkıyı seçtiğimi bilmiyorum ama ben de derin hisler yaratan bir şarkı: Gossip'den Perfect World.
Üçüncü bir kişinin gelmesi Seth'i gittikçe şaşırtırken bir o kadar da umutlandırmaya başladı. Bütün şarkı boyunca dudağını ısırıp gülümsemesine engel olmaya çalıştı. Bu arada Casey sesi ne kadar uymasa da şarkıya gerçekten çok iyi uyum sağlamayı başarabilmişti. Şarkının orjinal havasından farklı bir yorum gibiydi. Şarkı bittiğinde derin bir nefes aldı. "İnanılmazdın. New Directions'a hoşgeldin."
Nemesis Shipper
Mesaj Sayısı : 84 Kayıt tarihi : 26/08/12 Yaş : 27 Nerden : Istanbul
4 kişi. Birbirinden güzel sesleri olan 4 kişi. Seth olanları sindirmek için gözünü sımsıkı yumdu ve derin bir nefes aldı. Şarkıyı dikkatle dinlemeye başladı. Şarkı bittiğinde ifadesiz bir yüzle ellerini çenesinin altında birleştirdi. "Bunu söylemekten her ne kadar nefret etsem de..." Gülümsedi. "Mükemmeldin! Alındın!"
HappeFaun Wanky Admin
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt tarihi : 18/08/12 Yaş : 29 Nerden : Manisa
Müdürün kasvetli odası ve kaypak ses tonu... Eski okulumdan alışkın olduğum şeyler... Yoksa burada da aradığımı bulamayacak mıyım? Sanırım bu mükemmel olmanın dezavantajlarından biri, hiç bir zaman hiçbir şey tam istediğin gibi olmayacak. Çünkü sen mükemmelden daha fazlasını istiyorsundur... Düşüncelerin arasında müdürün yerini söylediği koro odasına girdim. Meraklı bakışlara aldırış etmeden kendimi tanıttım. ''Ryan Wilson. İkinci sınıftayım. Carmel High School'dan geldim. Frank Sinatra'dan Someone to watch over me'yi söyleyeceğim.'' Şarkımı söylemeye başladım. Ağzımdan çıkan her kelime de bakışlar biraz daha ilgili oluyor ve bu hoşuma gidiyordu. Şarkıyı bitirdiğim de tepkilerinin ne olacağını çok merak ediyordum.
out: Abi o kadar uzun uzun yazdım. Silindi. Fuck. Bir de karakterimin sesi bu efenim.
Seth 5. kişi de içeri girdiğinde artık bulutların üzerindeydi. Bir günde beş kişi? Seth saçlarıyla oynarken piyanist şarkıya girdi. Çok geçmeden Ryan da şarkıya girdi. Seth donakaldı. Ryan beklediğinden daha da iyiydi. Her kelimede şarkıyı biraz daha hissediyordu. Gözlerine hücum eden bir kaç gözyaşını elinin tersiyle hafifçe ovdu. Şarkı bitince omzunu silkti. "Bunu söylememe gerek var mı bilmiyorum bile ama kesinlikle alındın."
Nihal Gleek
*seçmelere geç kaldığını düşündüğü için koşarak koro odasına gider ve odadakilerin dikkatini çekmek için* ''selam ben miley ve new direction a katılmak istiyorum şarkı söylememi dinlemenizi istiyorum.Lütfen'' dedim ve my man i söyledim. -videoyu paylaşamadım:( ama siz paylaştım varsayın-
SomeLikeItGlee Bölüm Moderatörü
Mesaj Sayısı : 120 Kayıt tarihi : 23/08/12 Yaş : 30 Nerden : İstanbul
*seçmelere geç kaldığını düşündüğü için koşarak koro odasına gider ve odadakilerin dikkatini çekmek için* ''selam ben miley ve new direction a katılmak istiyorum şarkı söylememi dinlemenizi istiyorum.Lütfen'' dedim ve my man i söyledim. -videoyu paylaşamadım:( ama siz paylaştım varsayın-
prettylittlesinger Bölüm Moderatörü
Mesaj Sayısı : 50 Kayıt tarihi : 23/08/12 Yaş : 28 Nerden : Ata's Heart
Elena kafasını koro odasından içeri uzatır. "Hayır." der kendi kendine "Buraya Cheerios kaptanı olmak için geldim Glee Club'ta zincirin en altına düşmek için değil." Gizlice performansları izler ve kendisini içeri girmemek için zor tutar. Hışımla döner ve uzaklaşır.
Seth bütün performansı gülümseyerek izledi. Birbirinden iyi 6 yetenek izlemişti. Şarkı bitince yüzüne her zamanki ifadesini yerleştirdi. "tebrikler. Alındın."
Auri Koro odasının önünden geçerken durdu. İçeride birisi şarkı söylüyordu ve sesi gerçekten iyiydi. Auri farkında olmadan içeri girdi ve sabah tanıştığı Elena'yı görünce şaşırdı.
Elena şarkıyı bitirdiğinde gözleri dolmuştu ve başını öne eğmişti. Başını kaldırdığında Auri'yi görünce çok şaşırdı. Hemen kendini toparladı. "Seçmelere mi katılıyorsun?" diye sordu dalga geçen bir sesle.
penguen ruhlu kız Bölüm Moderatörü
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 23/08/12 Yaş : 28 Nerden : Antalya
Auri önce utançtan sonra da sinirden kızardı. Elena'nın neden böyle sert çıktığına anlam verememişti. "Ben sadece odada birinin olduğunu duydum ve merak ettim. Hem seçmelere katılmam seni ilgilendirmez sanırım."diye cevap verdi. Yutkundu ve sessizce "İstesem de katılamam zaten." diye ekledi.
Elena böyle bir tepki beklemiyordu. "Katıl katılma bana ne sadece biri seni iki kez gözetleyince biraz meraklanıyorsun ama sorun değil." dedi ve göz kırptı. İçten içe seçmelere gireceğini söylemesini istemişti.
penguen ruhlu kız Bölüm Moderatörü
Mesaj Sayısı : 29 Kayıt tarihi : 23/08/12 Yaş : 28 Nerden : Antalya
Auri şaşkınlıkla gözlerini kırpıştırır. "İki kez mi? Ah, spor salonunda gözetlemiyordum. Aslında tam ben çıkarken sen selam verdin. Ya da öyle bir şey." Birkaç saniyeliğine gözlerini yumup nefes alır. "Peki sen? Sen seçmelere katılacak mısın?"
"Ben açıkçası bilmiyorum. Eski okulumda Glee kulübü yoktu ve Cheerios'dan başka bir şeye de kaydolamam. Benim, şey, annem biraz sinir bozucu." Burnunu kırıştırıp omuz silkti. Birisine annesinden bahsetmek garip gelmişti.